keukenaccessoires handig in één fles bij elkaar gestapeld

keukenaccessoires handig in één fles bij elkaar gestapeld

In onze huidige keuken hebben we waarschijnlijk meer dan genoeg attributen liggen die ons helpen bij het bereiden van onze maaltijden. Persers, centrifuges, raspen, stampers, noem ze maar op. Plaats tekort waarschijnlijk.Om je keukenaccessoires beter in de hand te kunnen houden, is er nu de “Bin 8”: een handige verzameling van acht in elkaar te stapelen keukenaccessoires in een fles.

Het is afkomstig uit Japan, zeg maar de thuisbasis van de kleinste keukens op deze wereld. De Bin 8 is een zeer stijlvolle waterfles om te zien, je kunt hem uit elkaar halen waardoor je beschikt over verschillende accessoires. Van boven naar beneden tref je een trechter aan voor het uitschenken van diverse vloeistoffen, een citroen sapcentrifuge, een ei stamper (voor eiersalade en dergelijke), een kaasrasp, een eierdooier scheider, een kruidenrasp, een maatbeker en uiteindelijk zelfs een deksel met grip voor het losmaken van de altijd vastzittende deksels op je jam- en appelmoespot.

De fles ziet er heel vrolijk en kleurrijk uit en is dus een echte ruimtebespaarder. Niet elke accessoire zal veel gebruikt worden, maar de Bin 8 lijkt ons toch zeker een aanwinst voor je keuken. Kopen? Prijs is ongeveer € 30, te bestellen via deze link.

keukenaccessoires keukenaccessoires keukenaccessoires keukenaccessoires keukenaccessoires

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo