KEEGO is ’s werelds eerste metalen drinkfles die je leeg kunt knijpen

KEEGO is ’s werelds eerste metalen drinkfles die je leeg kunt knijpen

In het dagelijks leven denk je er niet of nauwelijks over na hoe je je water drinkt. Je koopt een flesje bronwater of gebruikt een hervulbare fles die goed in je tas past en klaar ben je: overal water bij de hand. Voor sporters is dat vaak anders. Het hebben van de juiste waterfles kan potentieel een goede invloed hebben op de uitslag van een wedstrijd of race. Met dat in gedachten is KEEGO ontwikkeld: ’s werelds eerste metalen drinkfles die je leeg kunt knijpen.

Sporters verliezen liever geen seconde

Stel je een wielrenner voor. Tijdens het fietsen wil hij kunnen drinken. Het liefst zonder vaart te minderen, dus de fles moet binnen handbereik zijn en makkelijk in gebruik. Geen dopjes die losgedraaid moeten en een fles die in de standaard aan het fietsframe past. Een bidon lijkt dan de beste keuze, maar niets is minder waar. Het plastic van de bidon geeft je water vaak toch net een andere smaak, als je pech hebt past de bidon niet in de houder en het water komt er niet altijd moeiteloos uit. De wielrenner verliest de race op een paar milliseconden na. Zonde.

Elastisch metal

De KEEGO is een bidon, maar dan zonder die nadelen. Omdat de drinkfles van metaal gemaakt is, behoudt het water haar smaak. Dankzij de unieke vorm van de waterfles past de KEEGO in iedere bidonhouder op elke fiets. En als meest bijzondere eigenschap is de KEEGO gemaakt van metaal waar je in kunt knijpen. Elastisch metaal dat er voor zorgt dat je de bidon moeiteloos leeg knijpt.

In dit filmpje zie je meer over hoe KEEGO tot stand is gekomen en waarom deze fles echt briljant handig is:

Voordelen van de KEEGO waterfles

Buigzaam metaal dus. Dat gemakkelijk in en uit beweest wanneer je de fles in knijpt. Handig! Atleten kunnen zo blijven sporten terwijl ze water uit de fles in hun mond knijpen. Teamsporters die hun waterfles graag delen hoeven de fles niet met hun mond aan te raken tijdens het drinken, ze knijpen het zo naar binnen.

Hebben? Je kunt ‘m nu alvast bestellen via Kickstarter. Vanaf €45 is de KEEGO binnenkort van jou!


We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo