Kamergotchi: dé app voor wie altijd al een politicus wou verzorgen, kietelen of laten verhongeren…

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Op 15 maart mogen we stemmen. Maar het kiezen van een goede partij is nog best lastig! In aanloop naar de verkiezingen laten politieke partijen steeds meer horen over hun plannen en hopen zij stemmen te trekken. Natuurlijk is hun idee over Nederland daarbij het belangrijkst…maar je wil ook wel een beetje ‘gevoel’ hebben bij een partij, toch? Een goede partij met een heel vervelende lijsttrekker schuift automatisch een plaatsje naar beneden in jouw persoonlijke top 3. Arjen Lubach komt daarom nu met een app die je kennis laat maken met alle zeventien lijsttrekkers: Kamergotchi.

Kamergotchi: een politicus in een ei

Bij het starten met Kamergotchi zit jouw persoonlijke lijsttrekker nog veilig in een ei. Even schudden en…tadaaaa! Voor je het weet ben je de hele dag druk met de verzorging van een lijsttrekker als Geert Wilders, Mark Rutte of Alexander Pechtold. Met Kamergotchi kun je de lijsttrekker eten geven, maar ook liefde en kennis. Je kunt hem (of haar) kietelen en op zijn neus toeteren. Is er nieuws rondom ‘jouw’ lijsttrekker? Kamergotchi is altijd actueel en zal het je zeker laten weten!

Welke politicus ga jij verzorgen?

De kans om een bekende politicus te kietelen (of te laten verhongeren) konden we natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Wie er uit ons politieke ei kwam? Kuzu Tunahun. Een hongerige man, zo blijkt, want we hebben er al aardig wat eten, aandacht en kennis in kunnen stoppen. Gelukkig geeft je Kamergotchi het ook aan als hij het even zat is. Gevolg: een schorsing van een aantal minuten.

Kamergotchi lijsttrekkers verkiezingen

Heb je ook altijd al een politicus op zak willen hebben? Dit is het moment! Je kunt Kamergotchi gratis downloaden in de App Store (iOS) en Google Play (Android).

Kamergotchi lijsttrekkers App Store

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...