Kamer van chocolade is zo ontzettend zoet, jammie!

Kamer van chocolade is zo ontzettend zoet, jammie!

Als je een groot chocoladeliefhebber bent, droom je er wel eens van? Een kamer die gemaakt is van alleen maar chocolade, lijkt het je iets?

Het is natuurlijk een redelijk speciale wens, maar mocht die er toch zijn, dan is hij bij deze uitgekomen.  De Schotse kunstenaar Anya Gallaccio maakte een kamer van chocolade met de naam “Stroke” en deed dat bij Jupiter Artland in Edinburgh. Mocht je er een bezoek aan gaan brengen, het is toegestaan aan de muren te likken en te proeven!

Verrotten

Jupiter Artland vertelt dat ze de hele kamer hebben bedekt met dikke, donkere chocolade, die licht geparfumeerd is, eigenlijk zelfs overweldigend. Als je in de kamer staat heb je bijna een dwangmatige neiging om er aan te likken, plukken, of voelen. Hoewel het werk van de kunstenaar prachtig is, zal het in de praktijk op termijn verrotten. Dus schiet op en ga deze overheerlijke kamer snel bezoeken!

kamer van chocolade

kamer van chocolade

kamer van chocolade

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo