Je favoriete afbeeldingen worden door de Giphoscope tot kunstwerk verheven

Je favoriete afbeeldingen worden door de Giphoscope tot kunstwerk verheven

GIF’s, een digitaal formaat van een plaatje. In dit tijdperk natuurlijk veel gebruikt en gevraagd. Op bijna elke website zijn er wel de bewegende plaatjes te zien in dit formaat. Maar stel dat je je favoriete GIF wil delen, maar een computer of tablet heb je niet in de buurt? Gebruik dan de Giphoscope.

Giphoscope

Het is een apparaat dat in staat is GIF’s analoog weer te geven. De giphoscope splitst je GIF in verschillende losse afbeeldingen. Vervolgens worden deze afbeeldingen op individuele kaarten geplaatst, en in een aluminium frame geplaatst. Draai daarna aan het handvat, en je worden snel achter elkaar getoond, en dit leidt tot een vloeiend beeld.

De makers baseren deze techniek op een van de oudste manieren om bewegend beeld te laten zien: de zogenaamde Mutoscope.

Klinkt natuurlijk allemaal heel mooi, en spectaculair, maar goedkoop is het niet om je favoriete GIF afbeeldingen analoog te laten zien. Het hele apparaat is handgemaakt, waardoor er een prijskaartje aan de Giphoscope hangt van liefst € 299. Dus, als je het dat waard vindt, snel kopen!

Klik hier om de Giphoscope in actie te zien.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo