Instagram marshmallows: smullen, of toch niet?

Instagram marshmallows: smullen, of toch niet?

Buiten is het koud en donker, dan is het toch heerlijk om binnen te zitten met een grote mok warme chocolademelk. Doe er een flinke toef slagroom bij, maar wat ontbreekt er dan misschien nog? Juist ja, marshmallows zouden je warme winterdrankje compleet moeten maken. En wat wil nu het toeval? Je kunt de spekjes tegenwoordig zelfs laten bedrukken met je eigen Instagram foto’s.

Instagram marshmallows

Lach niet, maar “Boomf” is letterlijk het geluid van een pakketje dat op je deurmat valt, en dat is dan ook direct de naam van de Instagram marshmallows. Je kunt op de website van het Britse bedrijf negen marshmellows bestellen, met jouw favoriete foto’s daarop. De vierkante spekjes zijn ongeveer even groot als de foto’s die op je smartphone staan, ofwel vier bij vier centimeter. Eén doosje kost je circa € 15, maar dit is inclusief verzendkosten. Je kunt daarna alles met ze doen: deel ze uit, rooster ze in je open haard, of doop ze in warme chocoladesaus, zo lekker! Bewaren kan ook, ze moeten ongeveer een half jaar goed blijven.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo