Hoe tover ik snel mijn kantoorinrichting weg?

Hoe tover ik snel mijn kantoorinrichting weg?

In het Noord Hollandse Haarlem ligt het kantoor van een behoorlijk innovatief en creatief bureau, genaamd Heldergroen.  Ze willen niet alleen creatief en ideeënrijk voor hun klanten zijn, maar zeker ook voor zichzelf.

 

 

Ze hebben in hun geval de eigen kantoorruimte iets anders ingericht dan de standaard, zoals we vele kantoren kennen. Ze willen de ruimtes zo efficiënt mogelijk gebruiken, zodat ze de ruimtes voor meerdere doeleinden kunnen gebruiken.

Kabels

Met behulp van een slim systeem met stalen kabels hebben ze de mogelijkheid alle werkplekken in no time weg te toveren, grotendeels richting het plafond. Niet alleen perfect voor het geven van lezingen of ontvangen van grotere groepen klanten, maar zeker ook om eens snel een gezellig feestje of borrel te organiseren. Zelfs yogasessies zijn mogelijk, zo zul je zien in de video hier beneden. Heel origineel, welk kantoor volgt? Af van die stoffige saaie kantoren!

http://youtu.be/QwGN4IQFg88

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo