Hippe bluetooth speakers, passen simpelweg in je zak!

Hippe bluetooth speakers, passen simpelweg in je zak!

Ze zijn momenteel helemaal in, Bluetooth speakers. Op de jaarlijkse gadgetbeurs IFA in Berlijn was dit duidelijk te merken. De functie zal bekend zijn, bluetooth speakers maken verbinding met meestal je smartphone of tablet en kunnen vrijelijk je favoriete muziek afspelen van onder ander iTunes of Spotify, of natuurlijk je favoriete radiozender.

Er komen steeds meer compacte, kleine bluetooth speakers op de markt die je heel makkelijk mee neemt, waar je ook bent.Tijdens diezelfde IFA beurs introduceerde Philips de FL3X en PIX3L, eenvoudige speakers die je aan je tas of broek kunt vastmaken. Makkelijk als je een dagje naar buiten wil, gaat wandelen, naar het zwembad of strand. De bluetooth verbinding laat het gedoe met een snoertje verdwijnen omdat je jouw muziek nu draadloos kan afluisteren.

Opvouwbaar

Het zijn opvouwbare speakers, makkelijk te transporteren. De speaker is uit te vouwen voor een extra bas met een hele diepe klank. Volledig opgeladen kun je er ruim 12 uur muziek mee luisteren. Maar ze zijn ook aan te sluiten op je laptop, als je veel mobiel werkt. Verkrijgbaar zijn ze allebei in de kleuren groen, rood, blauw en een versie met zwart-witte accenten. Adviesprijs is €39 voor de FL3X, de PIX3L krijg je voor €35. Leuk hebbeding!

bluetooth speakers bluetooth speakers 3 bluetooth speakers bluetooth speakers

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo