Guitar Pee: zet je toiletbezoek om in een muzikale sessie

Door

Martijn

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Martijn

Laatste update:

0

Een bezoekje aan het toilet als je in de kroeg bent is niet één van de meest favoriete onderdelen van de avond. En hoe meer je drinkt, des te vaker moet je ook nog eens naar de wc. Het bedrijf Billboard Magazine bedacht daarom de Guitar Pee: de mogelijkheid om een toiletbezoek weer een hit te maken.

Als je nodig naar de moet is het altijd fijn als er een toilet in de buurt is. Maar in een drukke wc waar alle urinoirs op één na bezet zijn, voel je je niet echt een rockster. Veel liever had je ergens anders gestaan waar je iets meer ruimte had om je eigen ding te doen.

Via: youtube.com (caption) | AlmapBBDO

Muziekakkoorden

De Guitar Pee maakte het mogelijk om je eigen solo te spelen en je eigen twist te geven aan je wc bezoekje. Het op Guitar Hero gebaseerde toilet heeft zes mogelijke akkoorden die je kunt spelen. Je ‘slaat’ de akkoorden aan wanneer je mikt op één van de zes uiteindes van de snaren, waarbij je het geluid kunt horen en zodoende een eigen concert kunt geven. Met een gemiddeld toiletbezoek van 20 seconden zul je alles uit de kast moeten halen om een hit te scoren.

.

Opgenomen hit

Het leuke aan de Guitar Pee is dat je solo ook wordt opgenomen. Nadat je klaar bent met spelen, krijg je namelijk een code doorgestuurd, waarmee je de single kunt downloaden op de website van het reclamebureau. Heel toepasselijk wordt muziekfragmentje een MPee3 genoemd.

Guitar Pee maakt het mogelijk om een toiletbezoek weer leuk te maken, zonder dat je je tussen de volle urinoirs hoeft te proppen. En hoewel je misschien niet moet vertellen hoe je de muziek hebt opgenomen, kun je nog altijd indruk maken met je eigen, professioneel opgenomen hit.

Alleen benieuwd of de toilet schoonmaak-robot hier ook mee om kan gaan, of dat deze ook ongewenst muzikaal wordt…


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...