Een robot die je toilet schoonmaakt? Nu ook voor thuis

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Heb jij ook zo’n hekel aan het schoonmaken van je toilet? Dan is deze toilet-schoonmaak-robot misschien iets voor jou. Zijn naam: Giddel Toilet Cleaning Robot.

Toilet schoonmaken

Voor velen niet het meest geliefde klusje, het schoonmaken van een toilet. Maar de techniek heeft overal een oplossing voor, in ieder geval een potentiële oplossing.

Via: youtube.com (capture) | Altan Robotech

De mensen achter de Giddel Toilet Cleaning Robot zijn aan de slag gegaan met ‘dit probleem’ en hebben een ietwat vreemd uitziende robot gemaakt. Deze ietwat vreemd uitziende robot heeft een borstel die het toilet voor je kan schoonmaken.

De borstel kan zich verplaatsen, waardoor deze toiletrobot geschikt is voor zowel grote als kleinere toiletpotten. Maar volgens de makers komt deze ook goed op de moeilijk bereikbare plaatsen. Hierdoor zou Giddel het enige zijn dat je nodig hebt om je toilet schoon te maken.

Toilet schoonmaak robot
Via: youtube.com (capture) | Altan Robotech

Hoe werkt het?

Ze hebben er lang over nagedacht over hoe dit apparaat het beste ingezet kon worden. Ze hebben gekozen voor een redelijk groot ontwerp, maar dit moet dan ook echt al het werk uit handen nemen.

We kunnen dit echter beter laten zien aan de hand van een video. Check hieronder hoe de Giddel Toilet Cleaning Robot te werk gaat.

https://www.youtube.com/watch?v=rmej8n_M6mY

Kopen?

Of deze robot de moeite waard is moet je natuurlijk zelf beoordelen, maar gezien het feit dat er flinke korting wordt gegeven op de site van de makers, kan erop wijzen dat de vraag minder groot is gedacht.

In de aanbieding koop je de Giddel Toilet Cleaning Robot voor 300 dollar. Is dit iets voor jou?


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Topics:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...