Grootste LED-TV ter wereld nu verkrijgbaar in Nederland

Grootste LED-TV ter wereld nu verkrijgbaar in Nederland

Grootste LED-TV

 

Sharp maakte recent bekend dat de grootste LED-TV ter wereld, de 90-inch LC-90LE757, nu verkrijgbaar is in Nederland. De AQUOS 3D LED-TV heeft een hoogte van liefst 1,2 meter(!)

Dit model heeft een HD-resolutie van 1080p. Het XGEN 3D-paneel van Sharp en een speciale beeldprocessor maken dit mogelijk. Deze reuze TV biedt scherp gedefinieerde bewegende beelden dankzij de Active Motion 200Hz-technologie van Sharp en Full HD active 3DTV; ideaal voor filmliefhebbers en sportfans die van veel actie houden.

Ondanks het grote formaat heeft de TV een slanke omlijsting en aluminiumafwerking. Het gewicht bedraagt 64 kilo (zonder de voet) en het toestel is minder dan 12 centimeter diep, waardoor de TV eenvoudig aan de muur kan worden bevestigd. Dankzij de direct LED-achtergrondverlichting is de TV dusdanig energie-efficiënt dat het product over het Europese energielabel A++ beschikt.

Eén van de aanvullende functies is de optionele Wallpaper-modus, die de TV in stand-by-modus in een kunstwerk of een fotolijst verandert. Het beeld wordt daarbij met een laag helderheidsniveau weergegeven, zodat de weergave op een ‘echte’ foto lijkt die volledig op de stijl van de kamer kan worden afgestemd. In de Wallpaper-modus verbruikt de TV minder stroom en er kan een timer worden ingesteld.

De 90-inch TV is verkrijgbaar in Nederland voor net geen € 13.000 ( op € 1 na). Het is natuurlijk een zeer forse prijs voor een TV maar dan ben je wel de trotse bezitter van ’s werelds grootste TV.

Grootste LED-TV2

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo