Dit is de ArcelorMittal Orbit: de hoogste glijbaan ter wereld

Deze glijbaan is niet zomaar een glijbaan, in Londen staat de hoogste ter wereld. De ArcelorMittal Orbit staat in het Olympisch park en is geopend voor publiek.

Hoogste glijbaan ter wereld

Met een hoogte van 114,5 meter mag de ArcelorMittal Orbit zich de grootste glijbaan ter wereld noemen en is niet weggelegd voor mensen met angst. De echte daredevil zal van deze indrukwekkende glijbaan zijn dosis adrenaline wel krijgen, ook al moet je ervoor in de buidel tasten.

Glijbaan van 178 meter!

Voor toegang tot het park betaal je 10 pond en om vanaf 115 meter naar beneden te razen betaal je ook nog eens 5 pond. De glijbaan is in totaal 178 meter lang en een ‘ritje’ duurt zo’n 40 seconden. Daarmee is de ArcelorMittal Orbit niet goedkoop, maar de echte thrillseeker heeft het er gewoon voor over.

Onderstaande video laat een heldhaftige vrouw zien die van deze hoogste glijbaan ter wereld af gaat!

Glijen in de ArcelorMittal Orbit

Nu ben je natuurlijk benieuwd hoe dat aanvoelt, vanaf een hoogte van 114,5 meter naar beneden glijden! Gelukkig heeft iemand het lef gehad om het te doen EN het te filmen. Enjoy!

Iets voor jou?

Is deze ongelooflijk hoge glijbaan iets voor jou? Of houd jij het bij het plaatselijke zwembad? Deel dit artikel met de lefgozers onder je vrienden….

Nog meer adrenalinekicks nodig? Lees ook:


Meer gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo