Met deze tool duik je met je iPhone onder water voor unieke vakantiefoto’s

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Een fotocamera mee op vakantie? Als je het gemiddelde straatbeeld bekijkt, lijk je met een ‘echte’ camera al gauw een uitzondering. Foto’s maken doen we tegenwoordig vooral met onze smartphone. Dat is handig, want je telefoon heb je toch bij je en hij past gemakkelijk in je broekzak.

Met LenzO gebruik je je iPhone onder water

Wie nog even terug denkt aan de eerste mobieltjes met camera weet dat de camera’s in smartphones een enorme ontwikkeling hebben doorgemaakt. Nu kun je tijdens je vakantie foto’s maken met je iPhone die goed genoeg zijn om af te drukken of online te publiceren. Mooie gebouwen, prachtige landschappen en gezellige familiemomenten leg je allemaal moeiteloos vast. Maar er is ook een plek waar je niet kunt fotograferen: onderwater. Voor sommige fotocamera’s bestaat er al enige tijd een onderwaterbehuizing…maar die is er nu ook voor de iPhone. Maak kennis met LenzO en gebruik je iPhone onder water.

Zoek de diepte op en leg alles vast

Klik je iPhone in de onder water behuizing om ‘m te beschermen tegen water en je bent klaar om onder te duiken. LenzO is op zo’n manier gemaakt, dat je je iPhone onderwater ook goed kunt bedienen. Je kunt dus onderwater je camera aan zetten en instellingen wijzigen als dat nodig is. Met LenzO duik je tot wel 100 meter diep en kun je alles wat je ziet prachtig vastleggen op foto of video. En wil je bewijzen dat jij de camera bedient? Je switcht gemakkelijk naar de selfie stand om jezelf in de onderwaterwereld vast te leggen. Zulke unieke vakantiefoto’s heb je nog niet eerder gemaakt!

Voor iPhone 6 is de LenzO al een tijdje verkrijgbaar (voor omgerekend zo’n 276 euro). Wil je met de iPhone 7 onderwater duiken, dan kun je nu alvast jouw LenzO reserveren op Kickstarter. Die kost in de voorverkoop nu 215 euro.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...