Functionele sieraden: Met deze oorbellen kun je bellen

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

slimme oorbellen

Dat gewone oordopjes (met snoer) een beetje uit de mode raken is niet zo gek. Want eerlijk is eerlijk, ze zitten eigenlijk altijd in de knoop en als je ze eens nodig hebt kun je ze vaak ook nog eens nergens vinden. Irritant! Steeds meer fabrikanten komen daarom met draadloze oordopjes voor bij je smartphone. Handig, maar niet echt mooi. Voor de dames onder ons is er nu een oplossing: slimme oorbellen.

Slim, slimmer, slimst

Hoe handig is het om een oorbel te hebben waarmee je kunt bellen? Dat is precies waar de sieraden van Peripherii voor zijn gemaakt. En je kunt er nog veel meer mee. Door de oorbel te connecten met je iPhone, heb je ook toegang tot Siri. Dat biedt een wereld aan mogelijkheden, waaronder: notities maken, muziek aanzetten, boodschappenlijstjes onthouden en e-mails versturen. Handig!

Wie is er aan de lijn?

Nog even over dat bellen. Want dat kan met de Peripherii oorbellen dus draadloos. Je bedient de oorbellen met je stem en voor sommige handelingen druk je op de enige knop die er op zit. Wordt je gebeld, dan fluistert de oorbel je zachtjes toe wie de beller is. Het is dan aan jou of je wil opnemen. Via de oorbel hoor je vervolgens de beller en de beller hoort jou. En dat zonder de oorbel te verplaatsen of iets in je handen te houden.

Draadloos en stijlvol

Misschien vind je de oorbellen in het filmpje niet mooi of passen ze niet bij jouw eigen stijl. Geen probleem. Wie de sieraden besteld krijgt een technisch onderdeel en een paar oorbellen. Maar in principe kun je dat technische deel combineren met al je oorknopjes, zodat de oorbellen perfect matchen met jouw smaak. Dan vallen ze nog minder op en dat is precies wat je wil. Iets wat technisch handig is én mooi. Want of je nou van fashion houdt of niet…een beetje stijl is altijd goed, toch?

https://youtu.be/hRBrEvgrweI

De slimme oorbellen van Peripherii zijn gelanceerd via Indiegogo, waar ze warm werden ontvangen. De productie kan dus aan de gang om de eerste oorbellen in december te leveren. Ga jij ‘slim en stijlvol’ het nieuwe jaar in met deze handige oorbellen? Bestel ze dan hier vanaf (omgerekend) 170 euro.

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...