FRAMED: schitterende digitale wissellijst voor kunst

FRAMED: schitterende digitale wissellijst voor kunst

FRAMED is een scherm om aan de muur te hangen, op zich niet zo speciaal, want dat kan een TV natuurlijk ook. Maar FRAMED is meer, het is een HD wissellijst om digitale kunst in te tonen met natuurlijk bijbehorende smartphone-app voor Android en iOS. Deze slimme lijst kan zelfs reageren op beweging en hierdoor de weer te geven kunstwerken aanpassen.

FRAMED

FRAMED is verkrijgbaar in een aantal verschillende maten (van 24 tot 55 inch) en is twee centimeter dik. Het beeld wordt getoond op een HD-paneel en het gehele project is mede bedoeld om digitale kunstenaars een podium en marktplaats te bieden voor het tonen van hun kunst. FRAMED is verkrijgbaar vanaf een kleine € 300 exclusief verzendkosten voor de 24 inch-versie, de 55 inch-versie gaat richting de € 800.

Framed5 Framed4 Framed3 Framed2

Tags:

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo