Fun

Fouter dan fout: een kersttrui met brandende open haard

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Als je gek bent op foute kersttruien, dan is het ieder jaar weer een uitdaging om het meest foute exemplaar te vinden. Om ook deze kerst weer flitsend voor de dag te komen is onze aanrader: Een kersttrui met brandende open haard.

De foute kersttrui van Digital Dudz

De maker van deze foute kersttrui zal gedacht hebben dat het zonde is om geen gebruik te maken voor moderne techniek. De ouderwets gebreide trui is namelijk prima te combineren met bijvoorbeeld je smartphone. Zo creëer je bewegend beeld, op je toch al erg foute trui.

Kersttrui-fout-brandende-openhaard
Via: morphsuits.nl

De ‘Crackling Fireplace’ Kersttrui van Digital Dudz heeft voorop een stevig vakje voor je smartphone. Via een gratis app download je het haardvuurtje. Zet ‘m aan, schuif de telefoon in je trui et voilà!  De open haard op je trui brand. Het vuur laten uitdoven kan ook, de app verandert de bewegende beelden dan in een paar smeulende houtblokken.

Vijf ugly christmas sweaters

Vind je het idee te gek, maar ben je niet overtuigd door de open haard? Dan heeft Digital Dudz speciaal voor jou ook andere designs gemaakt. Laat Rudolfs’ neus knipperen, eet een Gingerbread Man of laat de Kerstman moonen. Voor alle 5 de ontwerpen is een speciale animatie die je gratis kunt downloaden om je foute kersttrui net dat beetje extra te geven deze kerst.

https://www.youtube.com/watch?v=_xtse_bxS0Y

Je shopt al zo’n ugly christmas sweater vanaf €29,95. Welke foute kersttrui van Digital Dudz is jouw favoriet? Onlangs was ook een hilarische bewegende sneeuwbol-kersttrui te koop op bol.com:


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...