Flip Band: doelen bereiken zonder Bluetooth en apps

Flip Band: doelen bereiken zonder Bluetooth en apps

Er zijn vele wearables op de markt, die allen tracken hoeveel stappen je hebt gezet, maar ook of je genoeg water drinkt of andere activiteiten. De bedenker van Flip Band kon hier niet mee uit de voeten en bedacht een nieuw, uniek en vooral techvrij product.

Flip Band

Tegenwoordig zit alles vol met elektronica, techniek en zijn er bijbehorende apps. De Flipband heeft daar niets van en is niet meer dan een simpel bandje. Hoe het werk is doordacht en (te) simpel: zet een doel zoals bijvoorbeeld het drinken van 1,5 liter water per dag, of minstens een half uur hardlopen. Het bandje heeft aan de buitenkant de tekst staan: ‘Flip Me’, een constante reminder om het doel te behalen.

Flipband3

Heb je de activiteiten of het doel voor die dag afgerond, draai het bandje dan simpel andersom en je ziet een groene kleur met een vinkje Deze ‘motivatie’ zou volgens de bedenker moeten helpen je doelen te bereiken zonder apps, elektronica of Bluetooth-verbinding. Voor zo’n € 16 kun je deze techvrije motivator aanschaffen en vanaf maart 2015 kun je je doelen nog makkelijker behalen, toch?

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo