Cool Creatief

Laatste update:

Flexcamper: deze éénpersoons camper past in een gewone Fiat

Geschreven door:

Ruud Caris

Alle content is geschreven door smarthome-experts, niet door AI en robots.

Campers kennen we natuurlijk allemaal, maar er zijn ook modellen die een stuk bescheidener zijn. Bijvoorbeeld deze Flexcamper, die in een eenvoudige Fiat past.

Eénpersoon-camper in een Fiat

Natuurlijk klinkt dit wel een beetje vreemd, want heb je dan wel genoeg plaats? Dat kun je gerust overlaten aan de Duitse Stephan Kniebetsch, die zijn Fiat heeft omgebouwd tot een echte camper.

Dit heeft hij gedaan in een bestaand model Fiat, die je relatief goedkoop tweedehands kunt aanschaffen. Inmiddels heeft hij zijn ontwerp geperfectioneerd en zijn er meerdere modellen beschikbaar voor verschillende modellen van Fiat.

Via: Flexcamper.de

Klein maar compleet

De Flexcamper kun je aanschaffen als een zelfbouwkit, waarbij je iets meer dan 5000 euro kwijt bent. Je kunt dan zelf aan de slag om jouw Fiat om te bouwen tot een echte camper. Het grote voordeel hiervan is onder andere dat deze op elke parkeerplaats neergezet kan worden.

In de camper kan de stoel omgeklapt worden, zodat je een redelijk comfortabel bed hebt. Daarnaast zien we onder andere een klein keukentje en zelfs een toilet.

Dat wil ik ook!

Natuurlijk moet je wel een geschikte Fiat hebben om hiermee aan de slag te kunnen gaan. Een overzicht van alle mogelijke modellen kun je hier vinden. Er staan ook een beperkt aantal andere merken en modellen bij, dus wie weet ook die van jou.

Ben je zelf niet zo handig met inbouwen, dan kan de bouwer dit ook voor je doen, uiteraard voor een meerprijs. Dus ben je op zoek naar een camper voor in je eigen auto, dan is dit wellicht een goede optie.

Lees ook: Actief op vakantie? Dat kan met deze fiets-caravan

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer