Fiets wasmachine: je was doen en ook nog topfit worden

Fiets wasmachine: je was doen en ook nog topfit worden

‘S avonds helemaal uitgeblust thuiskomen en dan nog van alles in huis moeten doen, zoals de was, daar zit je toch niet echt op te wachten?

 

Dan is de bank vaak veel verleidelijker om even gestrekt te gaan. Maar niet echt gezond dus, wel lekker lui. Maar stel dat je een apparaat in huis hebt dat je wel min of meer verplicht te bewegen?

Bike Washing Machine

Dan hebben we het over de BWM, ofwel de Bike Washing Machine. Eigenlijk is het niet eens helemaal duidelijk hoe hij precies functioneert, in ieder geval stop je de was in de trommel en je fietst jezelf daarna suf. Waar het water vandaan komt is voor ons een vraagteken en ook het sopje moet je eerst zelf maken lijkt het. Niet echt praktisch, maar je hebt in ieder geval geen wateraansluiting of een afvoer nodig, of je zou de BWM al in je badkamer moeten gaan neerzetten.

Of dit nu de echte praktische oplossing voor je was is, daar twijfelen wij zeker aan, maar het idee is op zich zelf natuurlijk bijna geniaal. Ooit iets voor een fabrikant om dit idee van een “fiets wasmachine” beter uit te werken? Zou wat zijn, fitnessen en dan direct ook nog je was heerlijk schoon!

fiets wasmachine fiets wasmachine

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo