Eva: de wearable onder de intieme speeltjes

Eva: de wearable onder de intieme speeltjes

Uit onderzoek blijkt dat 70% van de vrouwen extra stimulatie nodig heeft om tot een hoogtepunt te komen tijdens de daad. Met dit in gedachte is Eva ontwikkeld, een handsfree speeltje dat gebruikt kan worden tijdens de gemeenschap.

Eva

De makers van Eva omschrijven dit kleine intieme speeltje als ‘De eerste, echte draagbare vibrator voor stelletjes’ en dat dekt de lading eigenlijk prima. Eva kan gebruikt worden tijdens de gemeenschap en zorgt voor een extra stimulatie bij de vrouw waardoor beiden meer plezier beleven. Op IndieGoGo is deze kleine vibrator een groot succes, inmiddels is al al ruim 250.000 dollar opgehaald. Wil jij ook aan de slag met Eva, voor 95 dollar kun jij binnenkort ook genieten van een nieuw hoogtepunt.

Lees ook: Viber: stijlvol vormgegeven speeltje voor om je nek

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo