Eindelijk! Draadloze, waterdichte oordopjes die goed blijven zitten

Eindelijk! Draadloze, waterdichte oordopjes die goed blijven zitten

Terwijl voor het ene na het andere apparaat draadloze oplossingen worden bedacht, blijven de oordopjes wat achter. Ze zijn er wel, draadloze oordopjes, maar ideaal zijn de meeste nog niet. Het is ook best een kunst om oordopjes te maken die in ieder oor goed blijven zitten. Dat het wél kan, bewijzen de oordopjes van Padmate: de PAMU Earbuds.

Het oog wil ook wat

Dat de makers van de PAMU Earbuds gevoel voor stijl hebben is duidelijk. En eigenlijk begint dat al bij de verpakking. Een strak vormgegeven doosje dat mooi openschuift. Hierin neem je de oordopjes overal mee naar toe.

[quads id=2]

En dan de oordopjes zelf. Om er voor te zorgen dat ze, ook tijdens het sporten, goed in je oor blijven zitten, valt een gedeelte van de earbuds buiten je oor. Dat zou storend kunnen zijn, maar door het stoere en stijlvolle design valt het nauwelijks op. Precies wat we willen: Onopvallende oordoppen die stevig in je oor zitten.

[quads id=5]

Overal je eigen muziek

De PAMU Earbuds zijn perfect om overal muziek mee te luisteren. In de sportschool, op kantoor of tijdens een wandeling in het park bijvoorbeeld. Connect de oordopjes met je telefoon om muziek te streamen en bedien die vervolgens met een aanraking aan de buitenkant van de earbuds. Met zo’n zelfde simpele aanraking neem je ook je telefoon op wanneer je gebeld wordt. Daarvoor hoef je de draadloze oordopjes dus niet uit te doen! En omdat ze ook nog eens waterdicht zijn, kunnen ze ook prima tegen een regenbui en je dagelijkse douche.

[quads id=3]

Draadloze oordopjes nu al enorm populair

Dat het verhaal over de draadloze, waterdichte oordopjes van Padmate veel mensen als muziek in de oren klinkt, blijkt wel uit hun grote succes. De verkoop die begon op crowdfundingplatform Indiegogo liep storm. Er werd meer dan 9000% van het beoogde doel binnengehaald tijdens de voorverkoop. En ook jij kunt één van de eerste zijn met deze super handige, stijlvolle oordopjes voor je dagelijkse dosis muziek en geluid. Je bestelt ze al vanaf 68 euro (omgerekend) in de Padmate webshop.

[quads id=10]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo