Met één druk op deze knop kun je je telefoon op afstand bedienen

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Smartphones van tegenwoordig kun je voor eindeloos veel dingen gebruiken. Door op je scherm te tikken en te swipen bedien je moeiteloos de meest handige apps: Van navigatie tot een muziekspeler en van je wekker tot je fotocamera. Werkelijk iedereen heeft wel een paar acties die hij dagelijks met de telefoon uitvoert. Hoe zou het zijn om die met een simpele druk op een (fysieke) knop te kunnen regelen? Het kan met Flic, een knop waarmee je je telefoon op afstand kunt bedienen.

Welke opdracht geef jij je Flic?

We helpen je graag op weg met ideeën over hoe Flic jouw leven makkelijker kan maken. Er zijn mogelijkheden genoeg! Zo kun je de knop gebruiken om:

  • een foto te maken
  • je telefoon te vinden
  • een alarmsignaal te verzenden wanneer je in nood bent
  • je favoriete persoon op te bellen
  • de lichten en deur van je smarthome te bedienen
  • je locatie te delen
  • een nep telefoonoproep te doen (voor wanneer je Tinder date enorm tegenvalt)

De Flic heeft verschillende manieren om ‘m te bedienen. Eén keer klikken, dubbelklikken of ingedrukt houden hebben ieder een eigen gevolg. Welke actie je telefoon moet uitvoeren wanneer hij met Flic bediend wordt, stel je vooraf eenvoudig in met een speciale app die de knop en je telefoon draadloos aan elkaar verbinden.

Iedere Flic zijn eigen taak

Heb je de smaak te pakken? Met meerdere Flics in huis, op kantoor en in de auto kun je iedere dagelijkse handeling voortaan gemakkelijk uitvoeren. Van het uitzetten van je wekker in de ochtend, tot het doven van de lampen wanneer het ’s avonds bedtijd is. Flic snelkoppelingen maken alles gemakkelijker. Je bestelt er al eentje vanaf 33 euro.

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...