Ditto: wearable voor slechts € 23

Ditto: wearable voor slechts € 23

Wearables zijn bezig aan een flinke opmars, steeds meer smartwatches, bracelets en slimme earbuds duiken op, maar vaak met een stevige prijs. De Ditto doet het anders en kost slechts € 23.

Ditto

Ditto is misschien wel even simpel als zijn naam en kan gedragen worden in je zak, met een clip aan een shirt, maar ook om de arm met een bandje. De accu van Ditto gaat maanden mee en kan makkelijk vervangen worden. Deze goedkope wearable heeft geen schermpje, maar geeft informatie door bijvoorbeeld verschillende trilpatronen in te stellen. Zo is het mogelijk om een telefoontje van je moeder een ander trilpatroon toe te kennen van een bericht van je baas, logisch.

Dittowearable12

Goedkoop

Ditto is simpel, maar daar is de prijs ook naar. Ditto gaat over de crowdfundingtoonbank op Kickstarter voor € 23, waarbij de uiteindelijk retailprijs € 39 zal worden.

Dittowearable1

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo