Dit shirt wordt nooit vies

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Een shirt dat nooit vies wordt. Het klinkt te mooi om waar te zijn. Maar dat is het niet. Eerder bracht het Nederlandse LABFRESH een overhemd op de markt dat niet vies kon worden. Nu veroveren ze onze harten met een waterafstotend t-shirt.

LABFRESH is terug met een shirt dat niet vies wordt!

Toen LABFRESH vorig jaar een campagne begon voor hun overhemd dat niet vies te krijgen is, had niemand verwacht dat het zo’n groot succes zou worden. Nu zijn ze terug op Kickstarter met een t-shirt. En dat is niet zomaar een t-shirt. Het kledingstuk kan namelijk geen vlekken krijgen én is niet vatbaar voor zweet. Hebben, hebben, hebben!

Vloeistof spoel je zo weg

De belangrijkste eigenschap van het shirt is dat het vloeistof afstoot. Omdat niets aan de buitenkant van het t-shirt hecht, kun je alles met water wegspoelen. De binnenkant van het shirt is gemaakt van ademend materiaal dat vocht verspreid en naar buiten duwt. Eenmaal aan de buitenkant van het shirt zal zweet gemakkelijk vervliegen, voor er zweetplekken en een zweetlucht zijn waar te nemen.

Altijd een fris t-shirt

Als het echt zo goed werkt als LABFRESH belooft, dan is dit het shirt van je dromen. Nooit meer een zweetlucht na een sprintje naar kantoor. Geen zweetplekken meer tijdens het geven van die belangrijke presentatie en wanneer je knoeit met eten of drinken spoel je de viezigheid zo van je af. Na een avondje de beest uithangen in de kroeg is je shirt de volgende ochtend waarschijnlijk een stuk frisser dan jij. Ideaal.

Is dit echt?

Een t-shirt dat nooit vies kan worden. Je zou niet de eerste zijn die hier sceptisch tegenover staat. En net daarom bestaan er veel reviews van de uitvinding. Deze vrouw neemt de proef op de som, en is erg tevreden over de uitkomst.

Is het wat voor jou?

Voor zo’n bijzonder shirt moet je wel wat meer geld neerleggen dan voor een ‘gewoon’ t-shirt. Maar als het goed is krijg je daar een duurzaam shirt voor terug. Een kledingstuk dat niet snel vies wordt en daardoor langer meegaat. Dat zou die hogere prijs wel waard moeten zijn. Op Kickstarter kun je nu alvast een bestelling plaatsen. Prijzen zijn afhankelijk van hoeveel shirts je koopt, maar je hebt al een LABFRESH shirt dat nooit vies wordt vanaf €24,95.


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...