Deze riem zit nooit te strak en past zichzelf aan

Deze riem zit nooit te strak en past zichzelf aan

Er zijn van die momenten, dat je riem gewoon even los moet. Met Belty hoeft dat nooit meer door het slimme, ingebouwde mechanisme. Deze zorgt ervoor hij, indien noodzakelijk, groter of kleiner wordt, automatisch.

Belty

Deze slimme riem die de naam Belty draagt wordt gemaakt door Emiota en trekt veel aandacht in de wereldwijde pers. Deze automatische robotriem past zich aan naargelang jouw lichaamshouding of eventuele eetlust. Zodra je gaat zitten, zal Belty vanzelf iets losser gaan en bij het opstaan weer aantrekken. Natuurlijk is er een bijbehorende app, die de gewenste maten kan instellen zodat het dragen nog net iets comfortabeler maken.

Belty1

Echt leer

Belty wordt in Frankrijk gefabriceerd waarbij gebruik gemaakt wordt van mooie leersoorten. Over de beschikbaarheid en eventuele prijsstelling van Belty is nog niets bekend gemaakt, maar de makers geven aan dat het streven is deze slimme riem ergens ‘dit jaar’ op de markt te brengen. Wat wij ons wel hardop afvragen, hoe comfortabel is de ring, maar ook zeker of het gewicht dagelijkse bezigheden niet in de weg zit.

Belty12

Via: Cnet / afbeelding: Want

Tags:

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo