De Monkii is een sportschool… voor in je broekzak

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Dat bewegen en sporten gezond zijn weten we allemaal. Maar het ook gaan dóen is toch wat anders. De sportschool lijkt een logische plek om te beginnen, maar de drempel is soms erg hoog. Bovendien kost het heen en weer rijden tijd, zit je vast aan de openingstijden en betaal je maandelijks een flinke rekening. Met de Monkii los je al deze issues in één klap op. En deze ‘sportschool’ past ook nog eens in je broekzak. Sporten kan dus voortaan overal, ook tijdens je vakantie of in de pauze op kantoor.

Eén tool voor 300+ workouts

Nu we alle excuses om niet te sporten van tafel hebben geveegd is het tijd om de Monkii eens goed te bekijken. Want wat is het precies? In het kleine zakje zit alles wat je nodig hebt voor een complete workout: Handige banden met stevige handgrepen. Je kunt de banden bevestigen aan bijvoorbeeld de deur of buiten aan een boom en ze voor tal van oefeningen gebruiken. Plaats je voeten er in tijdens het opdrukken, train je armspieren door er aan te gaan hangen en nog veel meer. En geen zorgen als je eerst even geen idee hebt, de bijbehorende app toont je meer dan 300 workout mogelijkheden.

Monkii accessoires
 voor nog meer training

Zie je jezelf al hangen aan de deur van je slaapkamer of hotel? Top! Zodra je eenmaal een ritme hebt waarbij je dagelijks sport met de Monkii kun je nog een stapje verder met extra accessoires zoals gewicht of een zogenaamde ’tactical ladder’.

Weg met excuses, tijd om te sporten!

Bestel je de Monkii nu via Kickstarter, dan is dit je laatste zomer met een excuus om niet te sporten. In het najaar worden de Monkii’s verstuurd en kun gaan werken aan een fit en gezond lichaam, dat wasbordje waar je al jaren naar verlangt of een paar stevige armspieren. Zet ‘m op!

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...