De Floating Fish Dome haalt je Koi’s wel heel dichtbij

De Floating Fish Dome haalt je Koi’s wel heel dichtbij

Kijk, als je echt van je vissen houdt die in je vijver zwemmen zou je ze natuurlijk heel graag eens wat vaker van dichterbij willen zien. Is een hond of kat je favoriete huisdier, dan is dat natuurlijk een stuk makkelijker, maar een koi?

Ook hier is natuurlijk wel een oplossing voor. De Floating Fish Dome, die via diverse web-shops te verkrijgen is, is een vinding van het Nederlandse bedrijf Velda. Het is een soort van drijvende glazen bol geheel gevuld met water. Zorg dat er ook nog wat voer onder drijft en je lievelingsbeestjes kunnen letterlijk verder kijken dan hun neus (lees snuit) lang is. Jijzelf kunt de vissen dan veel beter bekijken, alsof ze onder een vergrootglas zwemmen. Laat de vissen er eerst aan wennen en na verloop van tijd zullen de vissen dagelijks even de bol verkennen op zoek naar een lekker hapje. En jij kunt ze dan direct met de Floating Fish Dome aanschouwen! Te verkrijgen via diverse webwinkels in 2 maten, voor een prijs van om en nabij de € 100. Valt voor ons toch zeker ook wel in de categorie “gadgets voor dieren”!

https://youtu.be/AbcOWdV9Wus

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo