Dankzij deze gadget heeft je smartphone nooit meer een lege batterij

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Al zolang als de mensheid bestaat wordt er van alles gedeeld. Ook nu nog: Via social media deel je al het laatste nieuws direct met je vrienden. Aan de lunchtafel op school of kantoor kun je je boterhammen met elkaar delen. In de kroeg deel je uit door iedereen op een rondje te trakteren. Maar er is iets heel essentieels dat moeilijk te delen is: de accu van je telefoon. Tot nu toe! Want met Niper kun je de ene smartphone opladen met de power van een andere. En dat is precies wat we nodig hebben.

Oplader vergeten? Geen nood!

Er is niets zo vervelend dan halverwege de dag ontdekken dat je smartphone bijna leeg is. Normaal gesproken heb je een oplader bij je maar die ligt, uitgerekend als je ‘m nodig hebt, nog thuis. Naast je powerbank waarschijnlijk, die je ook niet bij je hebt. Pech, niets aan te doen. Behalve als één van je vrienden een Niper draagt. Niper ziet er uit als een horloge en je draagt ‘m dus ook om je pols.

Is er iemand in batterij-nood? Dan plug je de Niper in beide smartphones of tablets  en deel je de batterij. Hoeveel je deelt, is helemaal aan jou. Zo voorkom je dat jij achterblijft met een lege smartphone.

Niper is een sociale oplaad-gadget

Dat Niper echt een sociale gadget is, blijkt niet alleen uit zijn hoofdtaak. Ook wanneer de batterij van je Niper leeg is, is er een oplossing. Je kunt namelijk zien of er een andere Niper in de buurt is en de eigenaar daarvan vragen om de batterij met je te delen. Want het zou jammer zijn als je gadget leeg is op het moment dat je een smartphone of tablet wil opladen!

De oplaad-gadget is geschikt voor smartphones en tablets met iOS en Android. Wil je graag royaal met je vrienden delen en er voor zorgen dat niemand ooit met een lege batterij komt te staan, dan moet je nog heel even geduld hebben. Je kunt alvast een Niper bestellen (vanaf 33 euro) via Kickstarter, dan ontvang je ‘m in mei 2017.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...