Dankzij deze gadget hoef je nooit meer zelf je bed op te maken

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Er zijn van die huishoudelijk klusjes die je iedere dag opnieuw moet doen: De was, koken, de afwas, het bed opmaken. Voor de was en de afwas bestaan gelukkig apparaten die je een handje helpen. Maar nu is er ook iets bedacht waardoor je niet meer zelf je bed hoeft op te maken: de SMARTDUVET.

Een goed begin van de dag

Langzaam maar zeker worden steeds meer dingen in huis ‘smart’. Met een vaak simpele app kun je lampen en apparaten bedienen vanaf je smartphone. Alles om het leven makkelijker te maken. Nu je in de ochtend ook al niet meer hoeft op te staan om je gordijnen te openen en je geen moeite meer hoeft te doen om je bed op te maken, kun je de dag zonder al te veel gedoe beginnen. Heerlijk!

Hoe werkt de SMARTDUVET?

Het is moeilijk voor te stellen dat een bed zichzelf kan opmaken. Maar het filmpje laat zien dat SMARTDUVET het kan. Bevestig ‘m aan je dekbed en plaats de luchtpomp onder je bed. Met de app kun je precies instellen hoe laat je bed moet worden opgemaakt. Op dat tijdstipt vult de SMARTDUVET zich met lucht waardoor je dekbed weer recht komt te liggen. De lucht loopt er weer uit en je bed is klaar voor een nieuwe nacht. En zeg nou zelf: Het is toch heerlijk om ’s avonds in en bed te stappen dat speciaal voor jou is opgemaakt?

Lijkt het je wel wat, zo’n bed dat zichzelf iedere dag opmaakt? Je kunt je eigen SMARTDUVET bestellen vanaf ca. 200 Euro. Dit bed maakt zich niet alleen zelf op, maar ook temperaturen zijn (afzonderlijk van bed-helft) te sturen!


Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...