Dankzij dit eitje kom je beter tot rust (ook als je leven heel druk is!)

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Het leven van tegenwoordig is vol. Overvol. Op het werk zijn we allemaal druk, druk, druk. Eenmaal thuis gunnen we onszelf nauwelijks tijd om te rusten. We moeten immers nog het huishouden doen, sporten, bijkletsen met die goede vriend, de meest trending tv-programma’s bekijken en nieuwe dingen meemaken. Als we vooral maar veel doen én beleven, dan is het leven goed. Toch? De makers van Thinking Egg (een klein eitje van hout of steen) denken daar anders over.

Thinking Egg: Een kalmerend eitje

Juist nu het leven zo druk is en we dagelijks overspoeld worden met informatie, taken en to-do-lijsten is het tijd om stil te staan. Thinking Egg helpt je daarbij. Dat lijkt onwerkelijk, maar dankzij dit kleine eitje kom je voortaan zelfs in de grootste drukte tot rust.

Hoe is Thinking Egg ontstaan?

Ook de makers van Thinking Egg werden bedolven onder de drukte. Meer dan ooit hadden ze behoefte aan mindfullness, het even rustiger aan doen en de dag bewuster beleven. Thinking Egg is dan ook niet de zoveelste app of website. Het eitje maakt geen geluid, wordt niet geleverd in felle kleuren en valt nauwelijks op. Dát is de kracht van dit kleine eitje. Dat, en het feit dat je er echt rustiger van wordt.

Maar hoe werkt dat dan?

De grap van Thinking Egg is misschien juist wel dat het eitje niets kan. De werking er van vindt dus plaats tussen je oren. Laat het eitje over je bureau rollen, speel ermee terwijl je het eitje in je hand houdt of gooi het eitje zachtjes steeds weer omhoog. Je kunt er van alles mee. Concentreer je even helemaal op het eitje en laat alles om je heen even los. Dit eitje is geen gewone gadget, maar ook geen gewoon ei. Het helpt je te realiseren wat écht belangrijk is en brengt je tot rust.

https://youtu.be/xpCyYbxVZfw

Hout, steen of koper

In de tijd van computers, smartphones en apps blijkt Thinking Egg echt gewoon alleen maar een klein eitje te zijn. Het ei is verkrijgbaar in 3 verschillende materialen: hout, steen en koper en verkrijgbaar voor zo’n 12 euro. Lijkt het je wat? Voorlopig moet je je nog wel even zonder Thinking Egg staande houden in de drukte. Het eitje is vanaf oktober 2018 verkrijgbaar. Je kunt ‘m wel vast bestellen, dan ontvang je ‘m als één van de eersten!

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...