Cyclops Cap: toon de wereld je favoriete video’s

Cyclops Cap: toon de wereld je favoriete video’s

De hiphoppers onder ons zullen het waarschijnlijk prachtig vinden. Een cap met ingebouwd LCD-scherm, ofwel de Cyclops Cap. Het is een populair speeltje, waarbij individuen in staat zijn om hun persoonlijkheid visueel te delen met de wereld om hen heen, zonder eigenlijk geluid te maken. Graag zullen ze op straat lopen met de afbeelding van hun favoriete beroemdheid, of met het meest historisch sportieve moment van bijvoorbeeld een recente basketbalgame, geprojecteerd op hun pet.

cycloop cap

Smartphone

De pet is dus voorzien van een LCD-scherm,  in een plastic, waterdichte behuizing, die een foto of zelfs een video weer kan geven. Het is makkelijk te controleren via je eigen smartphone . De Cyclops Cap beschikt ook over een “Easy Talk ” functie , die het mogelijk maakt voor de eigenaar van de pet te communiceren, door te schrijven wat ze willen zeggen in de Cyclops teksteditor, een heel handige tool met allerlei extra mogelijkheden. De Cyclops Cap kan maximaal 8 uur video afspelen.

Volgens de website van de Russische onderneming, is het doel van de revolutionaire Cyclops Cap vooral om iemands creativiteit te bevorderen. Zien we er ons al mee lopen?

Bekijk hier beneden de video.

 

cycloop cap cycloop cap

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo