Chocolade badkamer bevat 9,4 miljoen calorieën

Chocolade badkamer bevat 9,4 miljoen calorieën

Een chocolade badkamer, of in ieder geval het bad, wastafel, toilet en bidet van chocolade gemaakt, ook jouw droom? Maar liefst 9,4 miljoen calorieën bevat deze waanzinnige badkamercombinatie, geheel gemaakt van chocolade.

 

Het schijnt ook nog eens echte Belgische chocolade te zijn, luxe ten top. Alle armaturen bevatten samen ongeveer 9,4 miljoen calorieën en het hele grapje kost maar liefst $ 133.000!

Vraag van de consument

Er blijkt daadwerkelijk vraag te zijn naar dit soort badkamers, heeft men ontdekt door “shoppers op zoek naar badkamer snoep”. Dit is de conclusie van CEO Ian Monk van Bathrooms.com. Zij hebben letterlijk aan de vraag van de zoektocht van de consument voldaan met deze badkamer om van te smullen. “Onze eigen exclusieve chocolade badkamer suite, gebaseerd op onze Maderno gamma, was aanvankelijk een beetje plezier, maar zodra we beseften dat het mogelijk was om het daadwerkelijk te produceren wisten we dat we besloten hadden om Bathroomsweets.com op te zetten en dit product te gaan verkopen” aldus een persbericht. Nog wat losse prijzen? Het bidet kost $ 11.700, de wastafel $ 15.000, het toilet $ 23.400 en het bad liefst $ 83.600. Als je al niet misselijk van de hoeveelheid chocolade wordt, wordt je dat zeker wel van de prijzen!

 

chocolade badkamer chocolade badkamer chocolade badkamer

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo