CATable: ideale spelplek voor je kat en jij kunt werken

Jij werken en je kat kan toch naar hartenlust spelen, daar al eens over nagedacht?

De Chinese industrieel ontwerper, maar vooral ook dierenliefhebber Ruan Hao heeft deze uitdaging opgepakt. Een tafel waar jij bovenop je laptop en dossiers kunt neerzetten of leggen om er vervolgens aan te werken. En je kat kan naar hartelust dollen in de uitdaging die onderin de tafel voor hem of haar gecreëerd is.

Paradijs voor katten

Hij noemt zijn ontwerp zelf het “paradijs voor katten” en is helemaal perfect voor mensen die en thuiswerken en een kat in hun bezit hebben. De tafel heeft meer dan voldoende plaats om aan te werken, ondertussen kan je kat heerlijk zijn gang gaan in het netwerk van tunnels onder de tafel, lijkt een hele speeltuin voor je huisdier. Of Ruan zijn CATable op de markt gaat brengen weten we niet, maar kattenliefhebbers zijn hier zeker voor te vinden!

CATable CATable CATable

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer