Bugatti Noun: erg exclusieve broodrooster, klaar terwijl je kijkt

Bugatti Noun: erg exclusieve broodrooster, klaar terwijl je kijkt

Ach, er is altijd wel iets exclusiever te maken dan de standaard is. In dit geval een broodrooster, niet van de Blokker of van de Kijkshop, maar eentje gemaakt door… Bugatti.

Bugatti, die maken toch alleen maar snelle en exclusieve auto’s horen we jullie denken. Nee dus. Speciaal voor vermogende consumenten hebben ze de Bugatti de Noun ontwikkeld, een glazen broodrooster die gebruik maakt van halfgeleiders om je sneetjes brood heerlijk exclusief te roosteren.

Vlees en vis

De temperatuur van de glasplaten kan heel precies worden afgesteld, dat als voordeel heeft dat je niet alleen brood, maar ook vlees en vis er mee kan roosteren. En laten we nou eerlijk wezen, dit ziet er toch veel gelikter uit dan zo’n standaard broodrooster? Maar dat mag ook wel voor de prijs, Het prijskaartje van zo’n $ 1.000 is niet voor de poes. Hij zal pas beschikbaar zijn in 2015, voorlopig alleen in de V.S.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo