Briljant! Deze smartphone cover is gevuld met verse koffie-to-go

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Mokase brengt het koffie-to-go concept naar een hoger niveau. Zie hier een smartphone  cover…gevuld met verse koffie voor onderweg.

Voor veel mensen is het koffie-momentje één van de belangrijkste momenten van de dag. Even rustig zitten en genieten van een goede kop koffie. Of misschien juist wel knallen achter je bureau omdat de koffie je weer even lekker wakker schudt. Extra balen dus, als je door haast of een druk programma een keer een bakkie moet overslaan. Weg geniet-moment en weg cafeïne-boost. Tot nu. Want Mokase brengt het koffie-to-go concept naar een hoger niveau. Zie hier een smartphone  cover…gevuld met verse koffie voor onderweg.

Mokase is meer dan een beschermhoesje

In eerste instantie is de Mokase cover een beschermhoesje voor je smartphone. Maar hoe briljant is het om een smartphone cover te hebben die ook nog eens verse koffie kan maken. Het hoesje is strak en functioneel vormgegeven, maar natuurlijk wel iets dikker dan de gemiddelde cover. Er moet namelijk wel ruimte zijn om koffie te maken.

Via: MOKASE | Make COFFEE with your phone cover!! / youtube.com (capture) | MRM Cyberspace

Koffie zetten met je smartphone?

Het werkt heel simpel. Door middel van een cartridge vul je de cover met jouw favoriete koffie. Zin in een bakkie? Start de Mokase app en begin met koffie zetten. De Mokase cover gaat aan de slag. Na slechts enkele seconde volgt er een signaal en weet je dat je koffie klaar is. Begin met schenken en proef de warme en smaakvolle koffie van Mokase, waar je ook bent!

Altijd koffie-to-go in je broekzak

Voor de fervente liefhebbers van speciale koffie als cappuccino, en latte macchiato biedt de Mokase helaas geen uitkomst. Maar wie onderweg wil genieten van lekkere koffie-to-go of behoefte heeft aan een snelle cafeïne-fix zal zeker fan zijn van Mokase. Voor slechts € 49,90 is deze briljante smartphone cover dit najaar van jou. Welke koffiesmaak ga jij het eerst proberen?

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...