Bouw je eigen Lego snoepmachine (inclusief instructies!)

Zin om eens wat anders te bouwen van Legoblokjes dan de standaard sets? BrickUltra is daar goed in. Zij gebruiken zowel basis- als speciale Legoblokjes om allerlei leuke dingen te bouwen. En het leuke is dat ze het jou ook graag willen leren! Verzamel dus snel je Legoblokjes en let goed op: zo bouw je je eigen Lego snoepmachine.

BrickUltra tutorials voor Lego snoepmachine

Een zoektocht op Youtube bracht ons bij verschillende Youtubers die lego snoepmachines bouwen. Bij BrickUltra is de snoepmachine geen eenmalig bouwwerk. Met een afspeellijst met ruim 20 tutorials bouw je lego snoepmachines voor Smarties, M&M’s, kauwgomballen, Skittles, kauwgom en meer. En ze werken echt.

Eenmaal klaar kun je kleingeld verdienen met je snoepmachine van Lego. Laat je vrienden de Lego snoepmachine testen en maak ze hun muntgeld afhandig. Zij stoppen een muntje in de snoepmachine en kopen daarmee één of meerdere snoepjes uit het apparaatje dat JIJ gebouwd hebt. Hoe cool is dat?

Urenlang bouwplezier

Om je vast een idee te geven van hoe de Lego snoepmachines van BrickUltra er uit zien, zie je hierboven een video van één van de bouwwerken. Heb je de smaak te pakken? Check dan de hele afspeellijst voor meer inspiratie en tutorials.

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer