BottleLoft: flesjes ophangen in je ijskast om ruimte te besparen

Soms komen er van die ideeën voorbij waarvan je niet weet of ze nu nuttig zijn, of gewoon cool. BottleLoft is exact zo’n project, hiermee is het mogelijk om flesjes op te hangen in de ijskast en zo bespaar je ook nog eens ruimte.

BottleLoft

Eigenlijk is het concept van BottleLoft heel simpel: een plastic strip met stevige tap en sterke magneten. Deze strip wordt aan de bovenkant van de ijskast bevestigd waarna er aan de magneten flesjes gehangen kunnen worden die vast blijven zitten door de dopjes. Dit ziet er natuurlijk fancy uit en geeft wel een beetje het ‘bargevoel’, maar moet ook nog ruimte besparen, onder de flesjes is er nog plaats voor andere producten. Nu zal dit niet altijd ideaal zijn, hier past niet meer alles onder, maar in theorie kan het.

BottleLoft2

BottleLoft is te vinden op Kickstarter en is hard aan het proberen de benodigde funding binnen te halen. Voor $ 28 kun je één strip aanschaffen, voor $ 47 heb je er twee.

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer