Babyhelmpjes worden kunstwerken

Bij baby’s zien we vaker dat ze een helmpje moeten dragen om de schedel asymmetrisch is, iets dat vaak tijdens de bevallen veroorzaakt kan worden. Om dit te compenseren zijn er helmpjes op de markt die vaak niet erg charmant zijn. Kunstenaar Paula Strawn zich dit lot aangetrokken en haar creatieve brein losgelaten op dit soms noodzakelijke kwaad. Het resultaat is een serie babyhelmen die erg vrolijk, fleurig of juist grappig uit zien.


Voor ouders kan het soms een grote stap zijn om hun trots met een helm te zien lopen, onderstaande exemplaren kunnen dat leed wellicht een beetje verzachten.

baby-helmet-painting-lazardo-art-31 baby-helmet-painting-lazardo-art-32 baby-helmet-painting-lazardo-art-33 baby-helmet-painting-lazardo-art-34 baby-helmet-painting-lazardo-art-35 baby-helmet-painting-lazardo-art-36 baby-helmet-painting-lazardo-art-37 baby-helmet-painting-lazardo-art-38 baby-helmet-painting-lazardo-art-100 baby-helmet-painting-lazardo-art-101 baby-helmet-painting-lazardo-art-106 baby-helmet-painting-lazardo-art-112 baby-helmet-painting-lazardo-art-117 baby-helmet-painting-lazardo-art-121 baby-helmet-painting-lazardo-art-123 baby-helmet-painting-lazardo-art-333

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer