Sport

Laatste update:

Afvallen en trainen? Meet jezelf met dit slimme meetlint

Geschreven door:

Kim

Alle content is geschreven door smarthome-experts, niet door AI en robots.

Stap eens op de weegschaal en je weet direct hoeveel je weegt. Dat dat getal iets zegt over je gezondheid is duidelijk. Maar kijk nu eens in de sPIEgel. Op een goede dag zie je jezelf in een stuk positiever licht dan op een baaldag. Hoe rotter je je voelt, hoe dikker je dan misschien wel lijkt. Maar wat is je buikomvang nu echt? En hoe houd je bij of je qua omvang al bent afgevallen? Dat doe je met PIE, het slimme meetlint. Want een fit lijf hebben draait om meer dan een goed gewicht.

Laat je motiveren door PIE

Wie druk bezig is met een gezonde levensstijl om in vorm te komen, kan o.a. via de beste slimme weegschalen ieder beetje extra motivatie gebruiken. Onze psyche speelt een grote rol in het proces van sporten, lijnen en trainen voor een gezond lichaam! Daarom is PIE ook zo’n handige tool. Je kunt ‘m gebruiken om te meten, maar door ook de app te gebruiken kun je ook doelen stellen en monitoren hoe ver je al bent. Goed voor je motivatie!

Meten = weten

Natuurlijk kun je PIE voor meer dan alleen je buikomvang gebruiken. Eigenlijk kun je ieder lichaamsdeel er mee meten om vooruitgang door het trainen gemakkelijk in kaart te brengen. Meet je nek, je heupen, je borst, je arm, je biceps, je schouders en meer en PIE stuurt alle data direct door naar de app op je smartphone. Zo heb je overal en altijd inzicht in je resultaten. En het vooruitzicht van je wekelijkse meetmomentje kan maken dat je net even extra doorzet. Een extra rondje lopen, wat vaker opdrukken of toch dat biertje laten staan? PIE is de eerste die daar de resultaten van ziet.

Ready? Set? Go!

Lijkt het je wat om tijdens het afvallen en trainen je vooruitgang bij te houden met het slimme meetlint en de bijbehorende app? Dan kun je PIE nu vast bestellen voor slechts 43 euro (omgerekend). In juli worden de eerste exemplaren verzonden en kan je meten tot je een ons weegt… of nou ja… in ieder geval tot je jouw streefomvang hebt bereikt 😉

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form
Foto van auteur

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer