5 redenen waarom je de Galaxy Note 9 zeker moet kopen

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

De Samsung Galaxy Note 9 is gelanceerd en elk jaar vinden we weer nieuwe en vooral handige functies op dit toptoestel van Samsung. Ook dit jaar zien we veel vernieuwingen en een aantal dingen die dit toestel zeker de moeite waard maken, wij hebben ze voor je op een rij gezet.

1. De fantastische accu

Sorry voor mijn enthousiasme alvast, maar de Samsung Galaxy Note 9 heeft een belachelijk grote accu. Om de cijfertjes maar even te noemen: 4000mAh. Dat is belachelijk groot en helpt je zonder problemen dag één, maar vaak ook nog dag twee door. Hoe fijn is dat om ook om 23.48 uur in de kroeg nog meer dan genoeg stroom te hebben om te Instagrammen, WhatsAppen en foto’s te maken.

Dit is absoluut een heel groot pluspunt van de Galaxy Note 9, dus alleen daarom al is hij het kopen meer dan waard.

Lees ook: Je smartphone opladen doe je al je hele leven verkeerd: zo moet het wel

2. Kiest u maar: gezichtsherkenning, irisscan of vingerafdruk

Vind je veiligheid belangrijk, of wil je gewoon niet dat andere mensen in je toestel neuzen, dan heb je waarschijnlijk een pincode, patroon of andere beveiliging op je smartphone staan. Samsung heeft hier nog een extra dimensie aan toegevoegd.

Door gebruik te maken van een irisscan in combinatie met gezichtsherkenning, heb je een bijzonder degelijke manier om je toestel te beschermen tegen kwaadwillenden of ongewenste ogen.

3. De vernieuwde S-pen

De Samsung Note 9 heeft een iconisch kenmerk gevonden in de S-Pen, die elk jaar verder verbeterd wordt. Dit jaar is onder andere Bluetooth toegevoegd, waardoor je nog meer acties kunt uitvoeren. Dus naast tekenen, bedienen, vertalen, schrijven en nog veel meer, kun je er bijvoorbeeld nu ook powerpoints mee doorklikken of een video pauzeren of juist weer verder spelen.

Heb je de pen in je handen en wil je jouw favoriet app openen, druk dan de knop lang in en deze opent direct op je smartphone, handdddiiiigggg!

4. Snel, sneller, Galaxy Note 9

Oké, misschien een open deur voor een nieuw toestel van deze kwaliteit, maar het toestel is belachelijk snel. Of je nu zware mobile games wil spelen, streamen of grote bestanden bewerken, het is allemaal geen probleem met de Note 9.

Doordat Samsung de processor zelf heeft gemaakt, kan hardware en software op elkaar afgestemd worden. Op deze manier heb je een optimale ervaring en is er geen taak te zwaar voor deze alleskunner op smartphone-gebied.

5. Camera = liefde

Samsung is al jaren heer en meester als het gaat om smartphone-camera’s. De hebben veel ervaring met smartphone-fotografie en gebruiken dan ook camera’s die bijzonder mooie foto’s kunnen maken. Sterker nog, op de Note 9 vind je er twee aan de achterzijde.

Hiermee kun je leuke effecten toepassen en heb je de mogelijkheid om schitterende foto’s te maken met erg levendige kleuren. Door de camera van de Note 9 te gebruiken weet je één ding zeker: je hebt geen andere camera meer nodig.

Bonus: deze aanbieding

Ben je overtuigd van de Note 9? Dan hebben we nog iets interessants voor je. Check deze aanbieding om het toestel voor een goede prijs aan te schaffen en te gaan genieten van alle nieuws dat de Note 9 te bieden heeft.

[su_button url=”https://www.t-mobile.nl/shop/product/samsung-galaxy-note-9-128gb-blauw/22009460?ch=es&cc=con&sc=acq&dr=24&pr=GOP11,GAP12,SK343&lp=1″ target=”blank” size=”8″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ icon=”icon: shopping-cart” rel=”nofollow”]Samsung Galaxy Note 9-aanbiedingen[/su_button]

Weet jij al welke app je gaat koppelen aan de S-Pen?

Topics:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...