Deze 3D-printer past bijna in je broekzak en is bijzonder betaalbaar

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Dat 3d-printen in opkomst is, was ons al wel duidelijk. Op steeds meer plaatsen duiken 3d-printers op en zie je producten die daarmee gemaakt zijn. Thuis 3d-printen kan ook, maar niet iedereen zit te wachten op een grote, lompe extra 3d-printer op zijn bureau. En je zult altijd zien dat je net iets geprint wil hebben als je niet thuis bent. Het team van PocketMaker was het zat en bedacht daarom een handige (en betaalbare!) 3d-printer in pocket formaat.

Met pocket formaat bedoelen we echt klein: slechts 8 centimeter. En ook het gewicht valt reuze mee. Met een gewicht van slechts 850 gram is de PocketMaker inderdaad gemakkelijk mee te nemen.

Geen ervaring? Geen probleem!

Is 3d-printen nieuw voor je en heb je geen ervaring met het maken van je eigen 3d ontwerpen? Geeft niets. PocketMaker komt met een handige app met tal van voorgeprogrammeerde ontwerpen die je met een druk op de knop kunt printen. Sieraden, gadgets, speelgoedjes, onderdelen, je kunt het zo gek niet verzinnen of je kunt het voortaan zelf printen op je eigen draadloze 3d-printer.

Heb jij binnenkort je eigen PocketMaker 3d printer?

Zie je jezelf al handige hebbedingetjes printen waar je maar bent? Je kunt de PocketMaker nu alvast bestellen (vanaf 93 euro) via Indiegogo.

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...