Dit 24-inch computerscherm past in je tas

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Sleur jij een grote laptop mee naar je werk? Dit 24-inch computerscherm past gewoon in je tas.

Eén van de grootste voordelen van smartphones, tablets en laptops is dat je ze overal mee naar toe kunt nemen. Zo heb je, ongeacht je locatie, toegang tot entertainment en de mogelijkheid om te werken. Handig!

Lees ook: dit is de kleinste computer ter wereld

Maar nu we daar eenmaal aan gewend zijn, blijken er ook wel nadelen aan te zitten, zoals de afmeting van je scherm. Maar een groot computerscherm sleep je ook niet zomaar overal mee naar toe. Maar daar komt nu verandering in. Want dit 24-inch computerscherm past gewoon in je tas.

The Spontaneous Pop-up Display

We hebben het over SPUD: The Spontaneous Pop-up Display. Dit computerscherm klapt open en dicht als een paraplu, is opgevouwen het formaat van een boek en weegt nog geen kilo. Echt handig mee te nemen dus én gemakkelijk uit te vouwen.

In nog geen 10 seconde zet je het scherm neer en koppel je ‘m aan een device. Geen gedoe met moeilijke set-ups, maar lekker snel aan het werk. Dat maakt het scherm super geschikt als tweede scherm op je werkplek.

Je kunt SPUD ook gebruiken om een film op te kijken (thuis, onderweg, op vakantie), om een presentatie op te tonen, tijdens beursen of om op andere plek te werken met een groot scherm (aangesloten op laptop of mobile device). Uiteraard werkt SPUD ook prima samen met chromecast om bijvoorbeeld films naar het scherm te streamen.

Dit computerscherm is 23x groter dan smartphone

Met zijn 24 inch is het scherm van SPUD ruim 20x groter dan het scherm van je smartphone en tot 4x groter dan je laptopscherm. En dat je ‘m gewoon kunt opvouwen om mee te nemen is natuurlijk briljant!

Geïnteresseerd?

Lijkt het jou wel wat? Vanaf 385 euro (omgerekend) kun je er nu alvast eentje bestellen via Kickstarter.

Lees ook: Een curved beeldscherm: wat zijn de voordelen?


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...