WyzeCam beveiligingscamera van 20 dollar biedt ook nog eens gratis cloudopslag

Door

Ruud Caris

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Ruud Caris

Laatste update:

0

Tegenwoordig wordt alles slimmer, of het nu je koelkast, nachtkastje of smartphone is. De makers van WyzeCam spelen daarop in, maar vooral tegen de prijs waarvoor ze dit doen is opvallend.

WyzeCam

De makers van WyzeCam proberen een revolutie te ontketenen in de markt door de beveiligingscamera bijzonder goedkoop aan te bieden. Deze lijkt alles te hebben wat je mag verwachten: videokwaliteit van 1080p (full HD), ondersteuning voor iPhone en Android, maar ook zaken als infrarood om bij slecht licht beter te zien. Daarnaast kan deze opgehangen worden, of rechtop neergezet met de bijgeleverde voet.

Maar wat is er zo bijzonder? Er zijn ook veel camera’s die precies dit doen. De WyzeCam doet die alles over 20 dollar. 20 dollar voor een beveiligingscamera die alles lijkt te hebben. Daarnaast biedt het bedrijf ook nog eens gratis versleutelde opslag aan voor 14 dagen.

Er wordt dan van elk ‘actiemoment’, dus bij het detecteren van beweging, een korte clip van 10-20 seconden opgenomen. Die wordt vervolgens 14 dagen opgeslagen, zodat deze altijd terug te kijken is. Eigenlijk, klinkt dit te goed om waar te zijn… Maar we hebben de eerste berichten en reviews gezien en dat ziet er eigenlijk allemaal vrij goed uit.

Hoe lang WyzeCam rechtop blijft staan, dat gaan we meemaken de komende periode.

Maar…

Er was voorheen één grote maar voor iedereen die niet in Amerika woont. Hij werd voor kort alleen naar Amerika verzonden, dus helaas is het nog niet mogelijk om het apparaat gemakkelijk in Europa te bestellen voor deze 20 dollar. Hij is wel verkrijgbaar via Amazon en kun je zelf even in de gaten houden of er al aanbieders zijn die hier leveren!

Topics:

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...