Nooit meer gedoe dankzij deze wireless scanner muis

Door

Luuk Verschuren

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Zcan Wireless scanner muis

In de tijd waarin we leven mag je er vanuit gaan dat gehannes met een scanner wel makkelijker zou moeten kunnen. Dat klopt, want er is een oplossing!

Een scanner in je huis is niet meer wat het geweest is. Tegenwoordig ben je vaker onderweg en wil je ook iets kunnen inscannen vanuit een andere locatie. Waarom dan niet een scanner combineren met iets wat je vaak toch al met je meesjouwt?

zcan-wireless-scanner-mouse
Via: amazon.com

De scanmuis

De oplossing is een portable scanmuis. Een draadloze muis werkt vaak net iets handiger dan een mousepad op je laptop. De makers van de Zcan Wireless vonden het daarom een goed plan om een scanner in een muis te verwerken. Het bedrijf noemt het dé oplossing om vanuit iedere plek te werken.

Hoe werkt het?

Met slechts een klik op de muis kan je over vrijwel iedere tekst heen bewegen. Denk aan een bladzijde uit een boek, een tabel of een contract. De tekst verschijnt vervolgens direct op je beeldscherm. Op die manier kan jij direct verder met je werk, zonder dat jij alle tekst handmatig moet overtypen. Klinkt handig, toch?

Zcan-Wireless scan muis
Via: indiegogo.com | Zcan Wireless Scanner Mouse, CC

Mogelijkheden

De portable scanmuis kan je ook helpen bij het vertalen van teksten. Door simpelweg over een tekst heen te gaan met de muis, kan je de tekst vervolgens in een vertaalmachine op je device plaatsen. Ook aantekeningen bij een vergadering kunnen met behulp van één klik direct op je beeldscherm verschijnen. Hierdoor hoef je op een later moment vrijwel niets meer over te typen!

De prijs

Een goede draadloze muis zal je al snel enkele tientjes kosten. Als je iets meer geld uitgeeft, krijg je daar ook nog eens een ingebouwde scanner bij. Het gemak dat je daarvoor terugkrijgt is wellicht van nog grotere waarde. Iets voor jou?


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...