Wayks One: de enige (modulaire) reistas die je ooit nog nodig hebt

Door

Martijn

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Martijn

Laatste update:

0

WAYKS ONE

Rugtassen zijn ontzettend handig als ze precies zo groot zijn als nodig is. Maar als je op reis gaat, heb je vaak één grote rugzak bij je. Het is zonde om die reistas vol te stoppen met een cameratas, dag rugzak, toilettas en andere tassen. Het bedrijf WAYKS maakt daarom modulaire rugzakken, voor de moderne reiziger: één reis, één tas…

WAYKS ONE: modulaire reistas 

Reizen moet comfortabel zijn. Waar we eerst al een veilige rugzak bespraken, is het nu de beurt aan gebruiksgemak. Het eerste product van WAYKS is de WAYKS ONE. Een modulaire reisrugzak die bedoeld is voor de moderne reiziger. Het doel van de rugzak is om zo flexibel mogelijk te zijn, terwijl het draagcomfort behouden blijft. De rugzak is daarom volledig in grootte aan te passen, waardoor je de tas een inhoud van 7 tot 37 liter kunt geven. 

Een echte alleskunner 

De tas kun je vervolgens gebruiken voor ieder doeleinde. Als reisrugzak, dagrugzak, koeltas, cameratas of zelfs toilettas. Je kunt de tas kopen met alle modules, maar je kunt ook kiezen voor alleen de dag rugzak. In dat geval krijg je de onderkant niet meegeleverd. Wil je op reis met de rugzak, dan kun je de Travel Bundle kopen. In dat geval krijg je alle onderdelen van de rugzak opgestuurd, inclusief regenhoes en compressie tassen. 

WAYKS ONE
Via: wayks.com

Gerecyclede materialen 

De WAYKS ONE is bijna volledig gemaakt van gerecyclede materialen. De buitenkant van de rugzak is gemaakt van 92% gerecyclede PET flessen en de binnenkant voor 100%. Daardoor is de tas dus niet alleen handig in zijn gebruik, maar kun je ook een stukje natuur besparen. Je hebt immers nog maar één rugzak nodig, en die is dan vrijwel volledig gemaakt van gerecyclede materialen. 

Succesvolle crowdfunding

De investering voor de rugzak kwam via Kickstarter, waar binnen 24 uur genoeg geld werd opgehaald om tot productie over te gaan. Je kunt de dag rugzak versie van de WAYKS ONE kopen vanaf 229 euro. De Travel Bundle kost je 349 euro. Dat lijkt een hoop geld voor een rugzak, maar dan loop je nooit meer met een te grote of kleine rugzak over straat. En daarbij mag het uiterlijk er ook best zijn. 


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...