Vlieg onder water met de Hover Star AquaJet H2

Door

Jaro Broeklander

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

aguajet-cover

Van nature zijn mensen landdieren, maar met behulp van de juiste apparatuur kunnen we inmiddels ook tot diep in de oceaan duiken. Nu is er een gadget waarmee je letterlijk onder water kunt vliegen!

Hover Star AquaJet H2!

Met de Hover Star AquaJet H2 vlieg je als het ware door het water. De Auquajet bestaat uit een romp met vleugels met een geïntegreerd krachtsysteem. Met behulp van deze gadget kunnen duikers moeiteloos ronddrijven, zowel op het water als onder water.

Vliegen onder water

Ook zit er op de voorkant van de AquaJet een montagegat waar eenvoudig een onderwatercamera aan bevestigd kan worden. Zo kun je ook prachtige onderwatervideo’s schieten. Met de AquaJet kun je tot wel 18 meter diep duiken en er kunnen snelheden tot 9 km per uur behaald worden.

Praktisch

Daarnaast is de AquaJet eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Je kunt hem dus, zoals je in de video kunt zien, overal mee naar toe nemen. Bovendien is deze gadget zeer stil om ervoor te zorgen dat de dieren geen last ondervinden van de motor. Ook is er goed over de veiligheid nagedacht. Zo stopt de motor automatisch als deze door iets geblokkeerd wordt. Ook kun je de AguaJet (bijna) niet verliezen. Vanwege het positieve drijfvermogen, komt de jet vanzelf bovengedreven.

Nog niet te koop

Helaas is deze gadget (nog) niet te koop. Er liep recentelijk nog een fundraiser via Indiegogo, maar omdat er nog wat testen uitgevoerd moesten worden, moeten we nog even wachten op updates!

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...