Ultimate Ears komt met vernieuwde UE Boom 3 en Megaboom 3

Beste bluetooth speaker

Ultimate Ears, ook wel UE genoemd, is geen onbekende als het gaat om Bluetooth-speakers. Ze hebben recent tweetal vernieuwde producten aangekondigd: de UE Boom 3 en UE Megaboom 3.

UE Boom 3 en Megaboom 3

Dit zijn geen volledig nieuwe speakers, maar als je naar de voorgangers kijkt zijn er toch zeker wel zaken veranderd, te beginnen met het uiterlijk. Ze hebben nog steeds de iconische ronde vorm voor 360 graden-geluid, maar hebben een frisse design-update gekregen. Daarnaast zien we dat de bekleding van de speakers uit twee tinten bestaat.

Beide varianten hebben ook een nieuwe knop gekregen, de zogenaamde magic button, die het mogelijk maakt om de muziek te bedienen. Hiermee kun je onder andere de muziek afspelen, pauzeren en het volgende nummer opzetten, zonder dat je hier je telefoon voor nodig hebt. Mocht je een iPhone hebben, door de koppeling met Apple Music kun je ook nog eens snel je favoriete playlist opzetten. Bij Android-toestellen kan dit met Deezer Premium. Helaas voor nu nog geen integratie met Spotify, maar in het persbericht geeft UE aan wel te werken aan andere muziekdiensten.

Water- en stofbestending en charging dock

Zowel de UE Boom 3 als de Megaboom 3 zijn beide nu water- en stofbestendig, een zogenaamde IP67-rating, die we ook vaak in smartphones terugzien. Leuk feitje: ze blijven drijven als je ze in het water gooit.

Daarnaast heeft UE ook een speciaal chargingdock aangekondigd, waarmee je beide speakers kunt opladen. Dit dien je er wel los bij te kopen, maar maakt het wel mogelijk om draadloos op te laden.

Deze speakers kun je ook gebruiken voor PartyUp, de functie die vorig jaar werd aangekondigd en het mogelijk maakt een symfonie van Bluetooth-speakers te maken door er tot 150 met elkaar te verbinden.

UE Boom 3 en Megaboom 3 kopen

De Ultimate Ears Boom 3 en Megaboom 3 zijn vanaf september te koop en verirjgkbaar in de kleuren Night (zwart), Sunset (rood), Lagoon (blauw) en Ultraviolet (paars). Voor de Boom 3 mag je 149 euro neertellen, voor de Megaboom 3 ben je 199 euro kwijt. De charging dock, de Power Up, gaat 39 euro kosten.

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo