Deze kast bouw je nog makkelijker dan Ikea-meubels

Door

Kim

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Kim

Laatste update:

0

Ikea-meubels zijn eenvoudig, maar uiteindelijk gaat het toch telkens ergens mis. Deze Tylko kast daarentegen staat in één twee drie recht, beloofd!

Als het op het in elkaar zetten van meubels aankomt, gaan we voor gemak. Los van de prijs is dat waarschijnlijk één van de belangrijkste redenen dat we massaal naar Ikea rennen voor nieuwe meubels. Maar de standaard formaten van de meubels in de winkel, passen niet altijd op de plek die jij voor ogen hebt. Met Tylko is dat probleem opgelost: Deze kast past altijd.

Via: Tylko kast | youtube.com (capture) | POLIENNE

Bouw je eigen kast online

Is je zoektocht naar een kast op niets uitgelopen en overweeg je uit noodzaak zelf te gaan klussen? Stop. Tylko biedt wat je nodig hebt. En wat dat precies is, dat weet jij alleen! Daarom kun je de kast helemaal zelf samenstellen. In de webshop sleep je net zo lang met de instellingen heen en weer tot je kast precies is zoals jij hem hebben wil. De hoogte, de breedte, het aantal vakken en de kleur, de keuze is aan jou! En terwijl jij de instellingen aanpast, wijzigen de preview aanzichten real time mee.

Twijfel je bij je aankoop of je de goede maten kiest? Ook daar is een oplossing voor. Met de Tylko app kun je via augmented reality de kast virtueel in je kamer zetten. Heb je de goede maten en kleur gekozen? Dan kun je de kast bestellen.

Via: youtube.com (capture) | Tylko

Geen gereedschap nodig!

En dan komt het mooie (ja het wordt nóg mooier): De kast is nog makkelijker in elkaar te zetten dan de meubels van Ikea! Met duidelijke kleurcodes en een handig kliksysteem zet je ‘m zo in elkaar. Simpeler gaat het niet worden. De Tylko kast is dus maatwerk, maar dan zonder dat je uitgebreid hoeft te klussen. En de kast is ook een stuk vriendelijker voor je portemonnee dan een handgemaakt exemplaar. In dit filmpje tonen ze het eenvoudige kliksysteem.

Zo. Nu ken je het systeem dat de kast zo eenvoudig monteerbaar maakt. Eens kijken of het in de realiteit echt zo eenvoudig is. Zij zetten hun Tylko kast in elkaar. Eerlijk is eerlijk: het ziet er werkelijk super eenvoudig uit.

Jouw Tylko-kast?

Ben je geen handige klusser en dus helemaal overtuigd van deze eenvoudige kast? Op deze website kan je de Tylko-kasten bestellen. De prijzen zijn erg afhankelijk van de afmetingen.

Lees ook: Nooit meer zelf Ikea meubels in elkaar zetten: deze robot doet het voor je


Bij blijven met tech & gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (gratis en veilig) via onze leuke nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...