Met deze stinkende armband word je nooit meer beroofd

Er is een nieuwe gadget verschenen waarmee je ervoor kan zorgen dat je niet meer beroofd wordt. Het betreft een ‘stinkende’ armband van Nederlandse makelaardij die ervoor zorgt dat belagers snel weer de benen nemen!

Stinkende armband

Deze armband is ontworpen door Nederlandse startup Invi en de gedachte achter de gadget is simpel. Met de Invi armband wordt het overlevingsmechanisme van een stinkdier nagebootst. Zo kun je de armband een ondraaglijke stank laten afgeven wanneer je je bedreigd voelt.

Via: Invi Bracelet – how it works / youtube.com (capture) | Invi

Hoe werkt het?

Het werkt heel eenvoudig. Je draagt de armband om je arm (gelukkig ziet deze er ook nog eens goed uit) en zodra je belaagd wordt door iemand hoef je alleen maar de armband te ‘breken’. Zodra je de armband breekt zal er een verschrikkelijke geur vrijkomen. Deze geur zal ervoor zorgen dat de belager niet weet hoe snel hij of zij weg moet komen. Nu maar hopen dat diegene geen verstopte neus heeft!

Via: Invi Bracelet – how it works / youtube.com (capture) | Invi

Bescherming zonder geweld

Als de Invi armband echt werkt (wij hebben hem niet getest), dan is het wel degelijk een goede manier om jezelf te beschermen tegen belagers. Daarnaast gebruik je, in tegenstelling tot andere middelen, geen geweld. Zelfs mensen die geen vlieg kwaad doen, kunnen zichzelf met deze armband toch weren in bedreigende situaties.

Hoe veel kost het?

De Invi armband is te reserveren voor een schamele € 59,95. Dit lijkt misschien veel geld, maar als je met behulp van deze armband voorkomt dat je van je dure iPhone of portemonnee beroofd wordt dan is dit het dubbel en dwars waard!

Wie zou deze armband wel willen dragen?


Volg GadgetsDaily op Facebook


Meer gadgets? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Geen zorgen, we spammen niet! Lees onze privacyverklaring.
Ook interessant
Duurste kostuum ter wereld: kogelvrij en vlekken onmogelijk