Opbergen en opladen in stijl met de Charging Tray

Door

Stef

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Door

Stef

Laatste update:

0

courant wireless tray

Op een rommelig bureau werken gaat niet makkelijk. Je pen kwijt, je telefoon ligt ergens in een lade en je portemonnee kun je al de hele dag niet vinden. Dat kan makkelijk zou je denken. De Courant Wireless Charging Tray helpt je om al je meest gebruikte spullen makkelijk en effecient op te bergen. Nooit meer rommel op je bureau. 

Stevig en stijlvol

De Courant Wireless Charging Tray is een overzichtelijke lade die je overal op je bureau of tafel kunt neerzetten. Het geeft ruimte voor alle spullen die je veel gebruikt. Welke spullen dat zijn, kun je zelf bepalen. Deze lade is gemaakt van stevig aluminium en is afgewerkt met een elegant Italiaans leer. Het is dus niet alleen erg handig, het ziet er ook nog eens erg stijlvol uit.

wireless charging tray

Draadloos opladen

Één van de belangrijkste pluspunten van de Courant Wireless Charging Tray is dat het een ingebouwde Qi-draadloze oplader in zich heeft. Daarmee kun je simpel en snel je apparaten draadloos opladen, zoals je smartphone, tablet of smartwatch. Aan de achterkant van de lade is bovendien een USB-poort te vinden waar je nog een tweede apparaat aan kunt opladen.

De onderkant van de lade is voorzien van een speciale antislip laag, waardoor de lade stevig op iedere ondergrond kan blijven staan, zonder dat het wegglijdt. Ideaal voor op je bureau, werktafel of welke plek dan ook in huis.

Kies de variant die bij jou past

De Courant Wireless Charging Tray is verkrijgbaar via de website van Staycourant en je hebt de keuze uit een zwarte, asgrijze of witte uitvoering. Zo kies je de kleur die het beste bij jouw stijl past. Deze stijlvolle gadget is verkrijgbaar voor 175 dollar. De kleine variant die ook je apparaten draadloos oplaadt maar minder opbergruimte heeft kost 80 dollar.  Welke je ook kiest, het zorgt ervoor dat al je meestgebruikte spullen kunt opbergen en opladen op een stijlvolle manier.

Lees ook: Je smartphone opladen doe je al je hele leven verkeerd: zo moet het wel

Topics:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Share to...